opc_loader

Menu

OVER D'ETOILES CASIOPÉ

D'ETOILES CASIOPÉ  is een multifunctionele collectie die wordt gedragen door stijlvolle vrouwen, die op zich op ieder moment van de dag smaakvol willen kleden.  Deze collectie is geschikt om in te werken, om mee te reizen en om in je vrije tijd te kunnen dragen. De uitstraling van deze collectie is stijlvol, stoer, sexy en minimalistisch.

D'ETOILES CASIOPÉ werkt overwegend met gepatenteerde ‘sensitive fabrics’. Deze Italiaanse stoffen bevatten bijzondere eigenschappen die ieder item uniek maken. Deze soepel vallende stof is namelijk comfortabel, ademt en stretcht, waardoor ze zich moeiteloos vormt naar elk lichaam. Daarnaast heeft de stof een ingebouwde zon filter waardoor ieder artikel zijn kleur behoudt en beschermd tegen de zon en uv straling.

Hoe fijn dat je nadat je aankoop hebt gewassen op maximaal 40 graden, deze ophangt, laat drogen en zo weer aankunt. Kreukvrij en strijkvrij en hoe vaak je ook wast en de kleur blijft hetzelfde!

Omdat geen van de D'ETOILES CASIOPÉ  items in ‘sensitive fabric’s  kreuken, is het ook een ideaal product om te dragen tijdens het reizen en D'ETOILES CASIOPÉ  wordt daarom ook wel ‘The original travelwear’ genoemd. En omdat je een licht gewicht garderobe hebt ingepakt, kun je je koffer gemakkelijk als handbaggage meenemen!

Deze collectie is gemakkelijk te combineren en is duurzaam, waardoor D'ETOILES CASIOPÉ items al gauw behoren tot favoriete stukken van een garderobe van menig vrouw.

In onze webshop vind je onze favoriete modellen broeken. Ieder model heeft zijn eigen kracht en is de moeite waard om te proberen. Zo is Sibera een essential in je garderobe, gemakkelijk te combineren en ook fijn om in te sporten. Guet pant heeft een slimming effect door plaatsing van de naden en zo geeft Rodez flair een butt lift ! De totale collectie van D'ETOILES CASIOPÉ wordt verkocht in Europa. Iedere winkel koopt zijn eigen unieke beeld in. Zou je graag bij jou in de buurt een verkooppunt vinden, scroll dan naar storefinder.

We wensen je veel alvast veel plezier van je nieuwe aankoop!