opc_loader

Menu

VEELGESTELDE VRAGEN BETREFT BESTELLINGEN

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, worden binnen 1-3 werkdagen
geleverd.

KAN IK BESTELDE ITEMS RETOUNEREN?

Heb je je bestelling ontvangen en wil je een artikel terugsturen en/of ruilen? Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retournummer aan bij onze klantenservice via shop@detoilescasiope.com

Alle bestelde artikelen kunnen altijd geretourneerd worden en je ontvangt altijd je geld terug, onder voorwaarde dat het artikel wordt geretourneerd in dezelfde staat als deze is werd ontvangen.

KAN IK WWW.DETOILESCASIOPE.COM TELEFONISCH BEREIKEN?

Je kunt ons telefonisch bereiken. Dit kan op +31630171260 op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Heb je een vraag? Dan kun je die ook stellen via het contactformulier op de site of via e-mail. We zullen je dan zo snel mogelijk per e-mail antwoord geven. Vragen die we buiten kantooruren ontvangen worden in de regel ook binnen enkele uren en nooit later dan de eerstvolgende werkdag beantwoord.

ALS IK NIET VIA JULLIE BETAALMETHODES KAN BETALEN, KAN IK DAN TOCH IETS BESTELLEN?

Dat is zeker mogelijk. Stuur een e-mail naar shop@detoilescasiope.com en wij voeren de bestelling voor je in. Je krijgt via e-mail een bevestiging van je bestelling en betaalgegevens om de betaling te kunnen overmaken . Zodra je betaling is ontvangen, versturen wij je bestelling.

KAN IK ALLEEN ONLINE KOPEN OF OOK IN EEN WINKEL?

Naast het online verkoopppunt WWW.DETOILESCASIOPE.COM zijn er heel verschillende fysieke verkooppunten in Nederland waar je D’etoiles Casiope kunt kopen. Stuur ons een mailtje om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

IS DE BETALING AAN WWW.DETOILESCASIOPE.COM VEILIG?

Ja, betalen bij detoilescasiope.com is 100% veilig. Wij maken gebruik van de internetkassa Pay. Je wordt automatisch naar de betaalpagina van pay geleId bij het doen van je betaling. De uitwisseling van gevoelige informatie, zoals het nummer van de creditcard, gebeurt via een beveiligde verbinding tussen jouw PC en de site van Pay.

Voor meer informatie over de internetkassa van Pay, zie https://www.pay.nl

MIJN MAAT IS UITVERKOCHT, WAT KAN IK DOEN?

Het is vervelend dat nou net je maat is uitverkocht. Stuur ons een mail met het artikel, kleur en maat en wij houden je op de hoogte als je maat weer beschikbaar is.

KAN IK HET AFLEVERADRES VAN MIJN BESTELLING WIJZIGEN ?

Om veiligheidsredenen kan je jouw bezorgadres niet meer veranderen nadat je je bestelling geplaatst hebt. 

KAN IK MIJN BESTELLING NOG ANNULEREN ?

Als je toch wilt afzien van jouw aankoop kan dit natuurlijk. Een bestelling die tijdens kantooruren geplaatst is, kan binnen een 1 uur na plaatsing nog geannuleerd worden.
Neem hiervoor contact op met de klantenservice: shop@detoilescasiope.com
Mocht je een order hebben geplaatst buiten kantooruren en hebt besloten deze toch te annuleren, neem dan de eerstvolgende werkdag contact op met de klantservice: shop@detoilescasiope.com

KAN IK MIJN BESTELLING ACHTERAF WIJZIGEN?

Zodra je bestelling is geplaatst bereiden wij je zending voor, dus kun je deze niet meer achteraf wijzigen. Dit zelfde geldt ook voor de bezorgmethode, het bezorgadres en de betaalmethode.

WAT TE DOEN ALS ZENDING NIET COMPLEET OF BESCHADIGD IS GELEVERD ?

Als er een artikel ontbreekt, neem dan contact op met onze klantenservice :
shop@detoilescasiope.com. Het is belangrijk je ordernummer door te communiceren en welk artikel ontbreekt, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Neem gerust contact op met onze klantenservice: shop@detoilescasiope.com