opc_loader

Menu

CHECKLIST HANDBAGAGE

 

Reizen met alleen handbagage kan best een onderneming zijn, want wat neem je nu mee zonder mis te grijpen op reis ? Daarom is het hebben van deze handige checklist om ervoor te zorgen dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt tijdens de vlucht. Een compacte collectie als D'etoiles Casiopé is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing voor hun handbagage. Deze collectie is gemaakt van strijkvrij en kreukvrij travel jerseys waardoor je er altijd goed uitziet, zelfs na een lange vlucht. Bovendien zijn de items comfortabel in het dragen en licht van gewicht en biedt het verschillende kledingstukken die kunnen worden gemixt en afzonderlijk kunnen worden gedragen. Dit geeft je de flexibiliteit geeft om verschillende outfits te creëren op basis van je reisplannen. Neem je compacte garderobe van geselecteerde items mee en je hoeft  niet na te denken over wat mee te nemen en hebt je nog genoeg ruimte voor andere essentiële spullen, zoals zonnebrandcrème, make-up, je favoriete zonnebril, een paar sandalen en slippers, en uiteraard ondergoed. 

Checklist voor een compacte en gevarierde handbagage D’etoiles Casiopé ziet er bijvoorbeeld zo uit: 

1 jumpsuit Etcetera ; 1 blazer Dominique ; 1 jurk, Tropezienne ; 2 pantalons, 2 verschillende soorten modellen om afwisselende combinaties te kunnen maken, in dit geval kiezen we voor Trixie en Guet ; 2 tops Elevated V-hals korte mouw T-shirt en Petite blouse met lange mouw die sportief en ook gekleed kunt dragen.

Kortom, het hebben van een compacte en veelzijdige handbagagecollectie zoals D'etoiles Casiopé zal je helpen om je reis stressvrij en georganiseerd te maken, zodat je optimaal kunt genieten van je vlucht en je bestemming !

 

XXX Team D’etoiles Casioopé

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.