opc_loader

Menu

SLOW FASHION

Slow fashion gaat over het maken van bewuste en duurzame keuzes als het gaat om mode.

D’etoiles Casiopé  creëert duurzame producten die met respect voor mens en de natuur worden geproduceerd. Slow fashion is  een concept dat het tegenovergestelde beschrijft van fast fashion. In tegenstelling tot  fast fashion, omvat slow fashion productie op artisane wijze, het gebruik van milieuvriendelijke materialen, met als doel kwaliteit, vakmanschap te behouden. Zo werken wij met kleinere ateliers die onze items met zorg vervaardigen. Er is aandacht voor detail voor ieder D’etoiles Casiopé item. Kwaliteitscontrole tijdens en na het productie proces, zorgen ervoor dat we het beoogde kwaliteitsniveau kunnen behouden.

Wij kiezen ervoor met duurzame stoffen te werken die langer mee gaan. Deze hoogwaardige stoffen worden in Italie geproduceerd en hebben eigenschappen als, kleurechtheid, een ingebouwde UV filter en slijtvastheid. Tevens zijn de stoffen kreuvrij, strijvrij, ademend en licht in gewicht en super comfortabel in het dragen.

Zo investeer je met items van D’etoiles Casiopé in een duurzame garderobe in plaats van ‘een paar keer kunnen dragen’ garderobe. Mooi toch ?

 

Team D’etoiles Casiopé XXX

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.