opc_loader

Menu

RETOURNEREN EN RUILEN

ARTIKEL TERUG STUREN OF RUILEN?

Heb je je bestelling ontvangen en wil je een artikel terugsturen en/of ruilen? Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retournummer aan bij onze klantenservice via shop@detoilescasiope.com

Alle bestelde artikelen kunnen altijd geretourneerd worden en je ontvangt altijd je geld terug, onder voorwaarde dat het artikel wordt geretourneerd in dezelfde staat als deze werd ontvangen.

HOE STUUR IK MIJN ARTIKEL TERUG?

Een artikel kan alleen worden geretourneerd met een retournummer. Dit nummer kan worden aangevraagd via shop@detoilescasiope.com. Wanneer je een retournummer hebt ontvangen, heb je veertien (14) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Gebruik de retoursticker die is bijgeleverd:

ADRES RETOUR:

VOORWAARDEN WAAR RETOUR ZENDING AAN MOET VOLDOEN:

  • Je retourzending dient een geldig retournummer te hebben.
  • Het pakket dient in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking moet ook compleet en onbeschadigd zijn.
  • De items van je retourzending dienen onbeschadigd te zijn en niet te zijn gedragen.
  • Wij crediteren geen gedragen en/ of beschadigde artikelen.
  • Stuur bij voorkeur je retour met een track & trace barcode.

HOE LANG DUURT VERWERKING VAN EEN RETOURZENDING?

Het duurt doorgaans 2-3 werkdagen voordat wij je retour ontvangen. Zodra wij je retour ontvangen sturen wij een bevestiging per mail. Wij raden altijd aan om je retourzending als postpakket met een track- en trace code naar ons te sturen.

WANNNEER KAN IK TERUG BETALING VERWACHTEN?

Nadat wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen 7 dagen het aankoopbedrag van je retour op jouw rekening gestort.

IS RETOUNEREN GRATIS?

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij omruiling van een artikel of maat zullen wij de portokosten vergoeden.